Skrevet av Rikstotoredaksjonen,  19.08.2010
Artikkelbilde
Vinn de Luxe imponerte onsdag. (Foto: hesteguiden.com)

Det var flere solide prestasjoner under onsdagens V65-kjøring med Vinn De Luxe som den sterkeste.

Det er en stund siden hoppa til trener Evy Marie Brinch har vært i hetluften, men i onsdagens første V65-løp viste Vinn De Luxe seg fram fra sin beste side. Hun begynte å avansere i tredjespor 1200 meter fra mål, og der ble hun hele den siste runden. Tross den tunge reisen holdt hun stand til mål var passert, og vant forholdsvis sikkert. Vinnertiden ble fine 15,0. Sterkt.

God treåring
Hans Petter Tholfsen viste fram en fin treåring i Rite Sakra. Fra nest ytterste spor på startbilen styrte Tholfsen resolutt til tet, og siden var det spill mot ett mål. Flere seire vil garentert følge for den fine hingsten.

Vanskelig V65
Det ble til slutt en vanskelig V65. Det var i første rekke Ramtamtaramtata (7 valg) i 4. avdeling og ll Sentry (6 valg) i 5. avdeling som var de vanskligste vinnerne for spillerne. Begge nådde målstreken først etter solide løp, Ramtamtaramtata endog fra posisjonen utvendig for lederen. Også nestfavoritten Torpa Glad i V753 viste at formen sitter i da han vant lett etter tet hele veien. Her skuffet favoritten Ramstad Loke stort.

En favoritt som ikke skuffet, men som allikevel ikke fikk smake seierens sødme var Eldfaksa i V65-finalen. Hun fikk et tøft løp utvendig for lederen, men stod på flott til mål. Hoppa kunne dog ikke svare Greis Vinn til slutt. Også sistnevnte gjorde et flott løp, etter et tøft angrep ute i sporene den siste runden.

Utbetalingen for 6 rette ble til slutt kr. 187.966,- mens 5 rette utbetalte kr. 3.006,-.

Kassa på V5
Også i V5-veddemålet ble det vanskelig. Til slutt ble det en bong som klarte alle vinnerne. Utbetalingen ble solide 655.897 kroner.