Likeabatoutahell mot OGP?

Skrevet av Daniel Kulblik,  29.03.2009
Artikkelbilde
Arch Madness var ikke på topp i årsdebuten.

Enough Talk vant andre avdelingen av Su Mac Lad-serien fredag kveld. Trond Smedshammers fikk ikke den beskjeden han ønsket av Arch Madness, som endte uplassert. Nå seiler Likeabatoutahell opp som totningens OGP-håp.

- Likeabatoutahell var veldig god. Brian Sears kjørte rart med ham. Han slapp teten billig til Enough Talk, men kjørte knallhardt etterpå for å ta den igjen. Det kostet. På slutten angrep Enough Talk og kjempet ned Likeabatoutahell, men jeg synes min hest gjorde et kjempeløp. Begge fikk tiden 09.7, kommenterte Trond Smedshammer til Trav & GaloppNytt via telefon kort tid etter løpet..

Arch Madness levde ikke opp til forventningene i sin årsdebut, og Smedshammer er usikker til en eventuell OGP-start. Slik kommenterte Smedshammer innsatsen etter fredagens løp.

- Jeg tok ham veldig opp fra start og dro nok lufta ut av ham. Men han er også veldig tung om dagen og han var bare helt grei som uplassert på 10.9. Som han opptrer for dagen, er han ikke aktuell for Oslo Grand Prix, sier Trond Smedshammer som vil bestemme seg etter starten i Classic-serien på Dover Downs 6. april. Likeabatoutahell ligner dog mer og mer en OGP-kandidat.

- Jeg skal snakke med eieren etter løpene i dag. Om vi reiser, starter vi med Finlandia Ajo på Vermo 25. april, sier Smedshammer.