- Vi kommer garantert tilbake

Skrevet av Daniel Kulblik,  27.03.2009
Artikkelbilde
Anne Mette Norenberg (t.v.), Ida Gustafsson (øverst til høyre), Therese Gabrielsen jublet over gevinsten.

- Vi spurte om vi skulle bruke litt av felleskassa, men jentene ville jakte 40 millioner nå på lørdag. Det kan de angre på, jublet fotballjentene fra Ås IL med over 50 tusenlapper i hånda.

Det var under onsdagens Damenes aften de tre fotballjentene fra Ås ILs damelag fikk full klaff. De prikket inn V65-rebusen som utbetalte over 41 000 kroner.
- Det var helt uvirkelig. Det har ikke gått opp for oss selv om det nå er noen dager siden. Vi satset 150 kroner hver og fikk tilbake 53 544 kroner. Det er helt fantastisk, smiler Therese Gabrielsen, som var en av tre glade vinnerne.

- De angrer nå
Jentene fra Ås var også på plass under Damenes aften i november.
- Da var vi ti jenter, pluss trener Vidar Jokerud. Det er han som skal ha mye av æren. Forrige gang fikk vi inn en trippel, som utbetalte over 8 000 kroner. De pengene gikk rett i klubbkassa. Nå var det bare vi tre som kunne komme, og det er flere som er bitre med fasit i hånd, smiler Therese, som forteller at de ga lagvenninnene en mulighet.
- Vi spurte om vi skulle satse litt fra klubbkassa, men de ville heller jakte 40 millioner på lørdag. Det angrer de på nå, ler Therese.

- Det var andre gang Ida og jeg var på travbanen. For Anne Mette var det tredje gangen. Jeg skal love at det ikke blir siste. Vi møter opp på alle Damenes aften, det kan vi garantere, smiler Therese som bor i Oslo.
- Anne Mette bor også i Oslo, mens Ida bor i Moss. Likevel er det Ås som er klubben vår. Der er det sosiale utrolig bra, og det blir ikke noe dårligere nå, garanterer Therese.

- Stor takk til Vidar
Jokerud er et kjent navn i hestekretser, men fotballtreneren er ingen hestekar.
- Svein Jokerud er onkelen min. Jeg følger med, men er ingen storspiller. Da er det ekstra moro at jeg kan hjelpe jentene til gevinst. Nå satte jeg opp en kupong med banker på Money Brother og Pappniak Laday. Sistnevnte ble strøket, men de fikk inn Norvelous News, noe som resulterte i full pott. Nå har jeg hørt i ettertid at de endret litt å kupongen før de leverte, smiler Jokerud.

- Vi fikk tips om at vi måtte ha med 10 Increase Broline i den tredje avdelingen og innsatsen kom opp i over 600 kroner. Det var litt dyrt for vår del, så vi plukket bort noen. Heldigvis gikk det bra, stråler Therese.