Real nice for Arild

Skrevet av Daniel Kulblik,  19.05.2009
Artikkelbilde
Arild Eggen tok sin første seier i Norge. (Foto: hesteguiden.com)

Arild Eggen tok i dag sin første seier på norsk jord. Bjerke-treneren kom tilbake fra USA i slutten av april, og presenterte nå sin første vinnerhest. Real Nice avgjorde på lette bein under lunsjtravet i Drammen.

Arild Eggen har høstet fin framgang i USA de siste årene, og bestemte seg i vår for å returnere tilbake til Norge. Gledelig var det at valget ble Bjerke travbane. I dag tok Eggen sin første seier. Real Nice kom fra Trøndelag for kort tid siden.

- Hesten kommer fra min bror, og det var gledelig med seier direkte, smilte Eggen etter triumfen.

Real Nice løste fint fra førstesporet og forsvarte sporet, men midtveis kom Lars Anvar Kolle med Burning Bullit.
- Jeg ble litt overrumplet, men det var jo favoritten og langt fra krise. Det løste seg perfekt, og vi vant overraskende lett, smilte Bjerke-treneren, som benyttet anledningen for litt egenreklame.

- Det er plass til flere hester hos meg på Bjerke, strålte seierskusken.

For kollega Hans Chr. Holm gikk det langt verre i V5-3. Lykke Trubben mistet luft og gikk i bakken.
- Jeg merket at hesten vinglet og skjønte noe var galt. Plutselig smalt han i bakken, og jeg fikk meg en smell i kneet i det jeg ble kastet av. Jeg vet ikke hva grunnen var, men det virket som han ikke fikk luft. Heldigvis gikk det bra med både meg og hesten, fortalte H.C. til Rikstoto Direkte etter ulykken.

Også Geir Vegard Gundersen og Espen A. Schem vant løp i Drammen. For de spillinteresserte gikk andelslaget i Bjerkeboden inn med full pott og 7 155 kroner.