BIENVENUE - WELCOME - VELKOMMEN

Skrevet av Daniel Kulblik,  09.05.2009
Artikkelbilde
Arnlioth Heltberg ønsker velkommen til VG Oslo Grand Prix 2009. (Foto: hesteguiden.com)

Bjerke Travbane ønsker publikum, hesteeiere, kusker og trenere hjertelig velkommen til VG Oslo Grand Prix 2009.

 

 Bjerke Travbane a le plaisir et l’honneur de souhaiter la bienvenue le public ainsi qu’aux proprietaires et entraineurs des participants.

                                               *          *          *

Bjerke Travbane heartly welcomes the spectators, the owners, drivers and trainers to VG Oslo Grand Prix 2009.

                                               *          *          *    *          *

 VG OSLO GRAND PRIX 2009
Det er klart for Norges største travfest. OGP-helgen er travløp uten sidestykke i Norge med mange internasjonale to og firbente stjerner. Tretten løp pluss et ponniløp står for tur, og vi har jobbet for at hvert enkelt løp skal ha interessante profiler, som alene er verd turen til Bjerke.

Hovedoppslaget er selvfølgelig VG Oslo Grand Prix. Blant de ti hestene som starter har vi to norskeide. Norskfødte Tinita Love er enerådende i sin årgang med seier både i Kriteriet og Derby. I dag slippes hun til ulvene for første gang. Vi gleder oss til å se denne superhoppa mot Europaeliten. Megaman Neo er den andre norske deltageren. 6-åringen er svært kapabel og om alt klaffer kan han være med å spise kirsebær med de store. Fra Frankrike kommer et fryktinngytende lag. Den doble Prix d’Amerieque-vinneren Offshore Dream starter for første gang utenfor sitt hjemland. Vi er stolte av at han valgte Bjerke til sin første utenlandstur. Igor Font, fersk Finlandia Ajo-vinner, kommer fra den sukssessrike Fabrice Souloys stall og er trent i Frankrike, født i Italia og eid i Tyskland! Helfranske Oyonnax er vel den mest ukjente hesten i feltet, men vi advarer, dette er en hest vi skal høre mye om i framtiden!  Fra Holland kommer Russel November. I fjor vant han Ssang Yongs Europamatch og i år kan han ta steget helt til topps. Sverige har som alltid et knallsterkt lag. Triton Sund, årets vinner av Olympiatravet, fører an med Finders Keepers og Colombian Necktie på slep. Inzaghi representerer Danmark. Det er gledelig at vi for første gang siden 2001 har med en dansk hest i OGP. Jeppe Juel har besøkt Bjerke veldig mye i år og er nesten å regne som en ”hjemmekusk” i dette selskapet.

Stevnestart kl 12.00!
Verd å merke seg er at vi har framskyndet stevnestarttidspunktet med en time fra tidligere år. Årsaken er at det er felles V65-spill med Sverige. Derfor går også V5-spillet først på dagen i løp 2 til 6, men V65-spillet kjøres fra løp 8 til og med løp 13.

En stor takk retter vi til våre samarbeidspartnere med generalsponsor VG i spissen. Disse er med på å gjøre denne travdagen mulig; Pytt & Panne, Nortronic, SsangYong, Bunnpris, Dagligvarehandelen, Kolsrud Transport, MegaFlis, Strålfors, DNT og Gjensidige.

Adil Dyani
Kjære publikum, møt tidlig opp! Vi har noe for hele familien. Allerede kl 10.00 åpner OGP-messen 2009.  Kl 11.30 kjøres «Gjensidige Mini Grand Prix» ponniløp, for morgendagens mestere. Så kl 12.15 er tidligere verdensrekordholder og verdensmester Adl Dyani, sammen med Espen Røed Kristoffersen, klare for et forrykende skateboardshow på Norges største skateboardramp. De holder også et show etter dagens siste løp. Bjerke Travbanes driftige Damegruppe har som vanlig masse moro for barna. Blant mye moro, så kommer ”Klovnen Koko” med show for de minste kl 14.00.  Ponniridning er det også helt nord i banen. Som alltid er Kampen Janitsjar på plass og spiller fra kl 10.45.

Velkommen alle, opp av godstolen, det er et år til nest gang slik travsport kan oppleves i Norge.

Arnlioth Heltberg
Adm. direktør