Storløpsvinnere på Bjerke 2008

Skrevet av Daniel Kulblik,  02.02.2009
Artikkelbilde
L'Amiral Mauzun vant VG OGP i 2008. (Foto: www.hesteguiden.com)

Vi kan se tilbake på en rekke flotte dueller på Bjerke i 2008. Noen huskes litt bedre enn andre og får sin plass i historiebøkene. Under finner du oversikten over storløpsvinnerne på Bjerkebanen i fjor.

Gonagas og Moe Brage innledet storløpsåret med seier i H.M. Kongens pokalløp og Jacob Meyers pokalløp. Gode vinnere var også Sindar og Gunnar Austevoll i VGs V75-mester. Før Lill Adolf avsluttet fjorårets første festaften med seier i Sigvart Petersens minneløp. Lars Laumbs løp gikk noe overraskende til Gyldne Tider og vikarkusk Hans Chr. Holm 28. februar. Samme dag vant Giant Batman Johan Widdings minneløp.

Gode stjerner
I 3-års Stjernen fikk vi noen imponerende vinnere med Gold Wing og Komnes Bella. De to viste enormt talent, men var aldri med i storløpene utpå høsten, for før den tid var begge skadet. I 4-års Stjernen fikk vi også se to flotte travere. Jærvsøviking og Lucky Buck var i en klasse for seg selv. Det var de også i Derby-senere i sesongen.

OGP til L'Amiral Mauzun
OGP-helgen i mai var som vanlig en travfest. Med gode vinnere som L'Amiral Mauzun, Russel November, Mørtvedt Jerkeld og Milord de Melleray - måtte det bli en fantastisk travdag. Høsten ble innledet med Derby der nevnte Lucky Buck og Jærvsøviking var verdige vinnere. Hoppeutgavene gikk til Qtee og Førlands Trolla. Oktober ble innledet med Gjensidige Norsk Travkriterium der Ridder Prinsen og First Eleven L. stjal showet. Blant hoppene var Sweet Case og Faste Lundi knallgode vinnere.

Overlegen Adrian
Adrian Chip var god i Axel Jensens minneløp og fikk sitt navn inn i historiebøkene. Svensken var i en klasse for seg selv sammen med trener og kusk Robert Bergh. Hoppeutgaven gikk noe overraskende til Sigbjørn Kolnes-trente Moments Tail. Valle Verner avsluttet storløpssesongen med sterk seier i Kristianiapokalen 20. desember.

Under ser du samtlige storløpsvinnere på Bjerke i fjor.

Storløpsvinnere på Bjerke travbane 2008.