Informasjonsbrev stallområdet 10.-12. februar

Skrevet av Daniel Kulblik,  10.02.2009
Artikkelbilde

På grunn av Rally Norway er hele stallområdet stengt for andre enn de trenerne og amatørtrenerne, med stall på banen, som er akkreditert på forhånd torsdag 12. februar. Det er ikke mulig får andre å komme inn på området.

 

INFORMASJONSBREV STALLOMRÅDET

RALLY NORWAY 10. – 12. februar

 

Tirsdag 10. februar:
Stallområdet er åpent som normalt fram til kl. 14.00. Ingen hester skal oppholde seg i treningsanlegget og luftegårdene på lillebanen etter nevnte tidspunkt. Løpsbanen stenges kl. 13.00. (Horse-walkeren er åpen fram til kl. 17.00 – PÅ EGET ANSVAR. Gå rundt stallen til Magnussen, for vi stenger av fra stallen til Rasmussen.)

 

Onsdag 11. februar:

Alt fungerer som normalt.

 

Torsdag 12. februar:
Ingen hester skal oppholde seg i treningsanlegget og luftegårdene på lillebanen – dette gjelder hele dagen. Vi beklager, men det er av sikkerhetsmessige hensyn. (Horse-walkeren er åpen fram til kl. 17.00 – PÅ EGET ANSVAR. Gå rundt stallen til Magnussen, for vi stenger av fra stallen til Rasmussen.)

 

Parkering tirsdag og torsdag:
Alle som skal i stallene parkere langs gjerdet til høyre for hovedporten fra Økernveien. Dette pga. at det kommer 40 trailere. Disse må ha plass til av og pålessing.


Akkreditering:

Samtlige som skal inn på stallene torsdag 12. februar må skrive seg på listen som henger i trener-/amatørstallene innen onsdag kl. 14. Inngangen gjelder kun for de med hest på banen og kun VEDKOMMENDE på listen. Vi håper færrest mulig oppholder seg på området etter kl. 12.00. Akkrediteringen gjelder kun til stallene, og vil ligge i porten fra Økernveien til bruk for Rally Norway-folkene torsdag.

 

Stallkafeen/Bristol:
Torsdag 12. februar er Bristol reservert av Rally Norway.

 

Vi forstår eventuell frustrasjon, men vi håper og tror dere respekter og føyer dere etter disse punktene. Det er Sponsor-Link og Rally Norway som disponerer anlegget, så vi må rette oss etter dem. Håper samtlige ser verdien i det å profilere Bjerkebanen for hele verden. Takk for samarbeidsviljen!

Andre spørsmål - kontakt: Daniel Kulblik tlf: 22 95 60 58 / 95 92 93 82
E-post: daniel.kulblik@rikstoto.no