Brizy på Bjerke lørdag

Skrevet av Daniel Kulblik,  25.02.2009
Artikkelbilde
Jonas Toft besøker Bjerke på lørdag. (Foto: www.hesteguiden.com)

I høst kom klesleverandøren Brizy inn på det norske markedet i samarbeid med Fossum Salmakeri og Bjerke travbane. Lørdag 28. besøker Jonas Toft Bjerke, og nå utvider de sin satsning i Norge.

- Det er en stund siden vi etablerte oss i Norge, og tilbakemeldingene på våre produkter er meget positive.  Samarbeidet med Bjerke travbane og Fossum Salmakeri på Bjerke har fungert utrolig bra, og nå ser vi nye muligheter. Dermed er det med glede vi utvider vår satsningen i Norge, forteller en engasjert Jonas Toft som lørdag er å treffe hos Fossum Salmakeri på Bjerkebanen.

Den tidligere travtreneren med lang fartstid fra travsporten, men jobber nå på heltid som Brizy-selger.
- Allerede i 1989 tok jeg ut lisens som profesjonell A-trener. Mine hjemmebaner var Skellefteå og Gävle, før jeg avsluttet trenerkarrieren ved Bergsåker travbane i Sundsvall. Jeg hadde opp mot 40 hester i trening, og har vunnet ca. 300 travløp. I 2002 ”sadlet” jeg om, og begynte som selger og produktutvikler for Brizy parallelt med treneryrket. To år senere leverte jeg inn min trenerlisens, og satset som fullt sammen med Brizy, meddeler Toft.

Neste uke setter han kursen mot Buskerud, det som første steg i den utvidede satsningen i Norge.
- Mellom 2. - 6. mars befinner jeg meg i traktene rundt Drammen travbane, og jeg vil gjerne besøke deg som forbruker. Jeg har med meg vårt sortiment av både konkurranse- og arbeidsklær. Blant disse finner du storselgeren Bergen(foret regndress) og den nye Monza-dressen, melder Toft.
- Tips gjerne folk om at jeg er på veien, og ring meg gjerne. Jeg hjelper dere med mål og størrelser, så du får rett antrekk til ditt bruk. Besøk også vår nettside www.brizy.se for å se på utvalget, tipser Jonas Toft.

Brizys kundeservice:

Brizy: +46 320-161 95

Jonas Toft: +46 70-314 2319

Fossum Salmakeri Bjerke A/S: 22 64 08 86

www.brizy.se • info@brizy.se