- Skal med på bongen

Skrevet av Daniel Kulblik,  17.02.2009
Artikkelbilde
Magpie M.M.

Bjerke-trener Kenneth Rasmussen viste fram en forbedret Grace Park på hjemmebane forrige onsdag. Det holdt til en fin tredjeplass i V65-innledningen. Nå håper han Magpie M.M. sikrer årets første seier.

Bergenseren kom til Østlandet en god del år siden, og har de seneste årene fungert som trener her på Bjerke. Coralls Boy var lenge stallens store profil, men han har nå byttet treningskvarter. Dermed er Magpie M.M.  stallens mest meritterte. Hoppa viste fine takter som unghest, og har nå stabilisert seg i grunnlaget. Etter to oppturer kom det en nedtur på Momarken sist.
- Hun slet med banen. Jeg tror hun fikk altfor dårlig feste. Vi har ikke funnet noe annet, og i trening fungerer hun veldig bra. Jeg er fornøyd med de siste hurtigarbeidene, sier Kenneth, som synes Magpie M.M fortjener en strek på kupongen.

- Jeg synes motstanden er enklere nå enn den siste tiden. Sporet trekker naturligvis ned, men jeg kommer til å kjøre litt fra start, så får vi se hvor vi lander. Hoppa trives best der framme, selv om dødens ikke er noen ønskeposisjon. Hun har vunnet over de fleste distanser, og takler det meste når hun er i form. Det tror jeg hun er nå, smiler Rasmussen.

Med formen inntakt fortjener hoppa en markering på kupongen.
- Helt klart, avslutter Kenneth Rasmussen.

To fra Fladen
Frode Fladen sender også ut to stallhester. 1 Super Spot møter eliten i V65-finalen. Bjerke-treneren uttalte før helgen at han nå vil gi Super Tilly-sønnen en reise i rygg. Dermed slipper han trolig teten ved et tidlig tidspunkt. Fladen sender også ut 4 Mr. Leone i V65-5.