To flotte talenter

Skrevet av Daniel Kulblik,  02.04.2009
Artikkelbilde
Golden Brown tok sin fjerde strake seier. (Foto: www.hesteguiden.com)

Golden Brown og Wiking Blesen innfridde begge sitt favorittstempel i 3-års Stjernen. De to talentene fortsetter sin seiersvalg rundt omkring på landets travbaner. Gunnar Austevoll strålte etter triumfene.

Kvelden ble innledet med duellen, Tin Tveiten og Wiking Blesen. Sistnevnte satte tennene i Tin Tveiten inn i oppløp, og avgjorde i løpet av få steg. Nok en gang imponerte de to 3-åringene.
- Dette er det største talentet jeg har kjørt. Han kan alt, det er imponerende så tidlig i sesongen, smilte kusk Gunnar Austevoll.

Golden Brown var storfavoritt i de varmes utgave, og det med god grunn. Nå kom den fjerde seieren på like mange forsøk. Etter en rolig innledning fikk Austevoll overta teten midtveis på den første runden. En runde som ble passert på 1.18,2. Chipmate-sønnen fikk tøff konkurranse av Rita Sensation ned oppløpet, men i følge kusken hadde han kontroll.
- Jeg var litt bekymret, men jeg stolte på min hest. Jeg var aldri helt usikker, og han avgjorde enkelt også i dag, sa seierskusken.

Gunnar Austevoll ble dagens mann. I tillegg til de gode 3-åringene, vant han også med Asbjørn Wright-trente Spang Odin i V65-4.

Onsdagens V65-omgang ble innledet av 40-års jubilanten Eirik Høitomt. Med favoritten Super Young hadde landschampionen full kontroll. I V65-2 overrasket Katja Huuskonen og Matchcrown. Etter en perfekt reise speedet Prakastian-sønnen fra Royal Diamond til en sikker og kontrollert seier. Geir Flåten fikset biffen med Pål Svint i V65-3. Pål Even-sønnen imponerte med en 1.32-tid i sin andre start i karrieren. V65-omgangen ble avsluttet av Classic Tile og Kristian Malmin. Anderssen-traveren var strålende opplagt etter vinterpause.

V65-omgangen utbetalte 2 800 kroner, mens fem riktige resulterte i 93 kroner.

Fullstendig resultatliste finner du her.