Hvem er best i kveld?

Skrevet av Daniel Kulblik,  29.04.2009
Artikkelbilde
Jan Kristian Waaler og Vidar Hop kan fort starte storløpssankingen i dag. Det med Limerick i V65-finalen. (Foto: hesteguiden.com)

Det er hektisk i ukene før vår store travhelg. I dag arrangerer vi som nevnt 4-års Stjernen for begge raser. For å føle deg oppdatert foran kveldens V65-omgang. Besøk www.rikstoto.no!

Her kan du lese en rekke saker fram mot kveldens spennende V65-omgang. Vi gleder oss til å se landets aller beste 4-åringer i årets første virkelig store duell. Under finner du litt spennende informasjon om flere av kveldens aktører:

Fem kjappe: Erik Sandbæk
Erik Sandbæk (31) eier stortalentet 3 Baron Chance som skal beskjenne farve i V65-1 på Bjerke 18.30.
Les mer

Frekkis fra Andrè
V65 Bjerke: Andre Henning Stensen går knallhardt ut og finner onsdagens sikreste V65-vinner allerede i V65-1.
Les mer

Lars Anvar Kolles V65-tips
Klikk her

- Hmm, jeg er usikker
V65 BJERKE: Trond Anderssens hester vinner løp nesten daglig for tiden. På Bjerke idag sender han ut to hester som kommer til å bli hardt betrodd, men nå er "Buller`n" usikker.
Les mer

- Strålende fornøyd med årsdebuten
V65 BJERKE: 4-års Stjernen for begge raser kjøres på Bjerke i kveld. I den varme utgaven har Vidar Hop/Jan Kristian Waaler et høyt bud inne på seieren.
Les mer

Blir Prinsen kullkonge?
BJERKE onsdag: Det en liten, men velduftende bukett 4-årsknopper som gjør opp om 50 000 kroner i 4-års Stjernen for den kalde rasen. Høyinteressant årsdebut gjør fjorårets Kriterie-vinner 2 Ridder Prinsen (1.løp).
Les mer