- En meget spennende kveld

Skrevet av Daniel Kulblik,  29.04.2009
Artikkelbilde
Tom Erik Solberg har flere meget gode oppsitt i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

Tom Erik Solberg er meget spent foran kveldens V65-omgang. Friskusen sitter opp bak en rekke interessante hester - vi kan nevne Bork Odin, Lykke Thoto, Conway Hall og Kasper Mollyn

- Ja, dette blir en meget spennende kveld. Jeg gleder meg til å komme igang. Flere av hestene er mer enn god nok til å vinne, smiler Tom Erik Solberg, som innleder bak en av landets aller beste 4-åringer, Bork Odin. Under kan du lese hvordan Solberg vurderer samtlige av sine hester.

- 6 Bork Odin (1. løp) imponerte nok en gang sist. Det er bare å løfte på hatten for denne hesten. Feilfritt og fungerer han som normalt, kjemper han trolig om seieren igjen.

- 14 Bradbury Gull (2. løp/V65-1 vet jeg lite om. Det blir garantert et spennende bekjentskap.

- 2 Mazetti (3. løp/V65-2) kommer dessverre ikke til start.

- 7 Lykke Thoto (4. løp/V65-3) er på gang igjen nå etter en svak periode og pause. Jeg var fornøyd med ham første gangt ut. Han liker distansen og er rask fra start. Det ligger i luften at jeg satser framover direkte. Han må ses som en outsider.

- 11 Conway Holl (5. løp/V65-4) vant på en dårlig dag på Klosterskogen. Det er et kvalitetsstempel. Sporet trekker litt ned nå, men ut fra det han har vist på sine beste dager, bør han kunne ha en god mulighet igjen.

- 6 Kasper Mollyn (6. løp/V65-5) har levert fine løp i det siste. Nå er distansen og sporet bra. Hesten er rask fra start, så jeg synes det er snakk om en outsider, smiler Tom Erik Solberg, og får støtte av trener Lars O. Romtveit.
- Kasper bedekte sin første hoppe denne uka. Det håper jeg slår positivt ut. Jeg har vært veldig fornøyd med intervallene den siste tiden. Blir det ikke for mye nedbør, tror jeg han kan sprinte fort på Bjerke. Jeg er spent og ser fram til løpet, fortalte Romtveit tirsdag.