High On Pepper mot OGP!

Skrevet av André Ringelien,  18.03.2024
Artikkelbilde
Vi er stolte over å kunne presentere High On Pepper som OGP deltager søndag 9. juni. Foto:hesteguiden.com

For en fullsatt Bjerke-restaurant ble årets første OGP hest presentert lørdag 16.mars. Årets store slager i Sverige, High On Pepper med norsk oppdretter og deleier i Tina Dale Brauti. er den første hesten som er klar for Norges største Internasjonale travløp. Nettavisen Oslo Grand Prix søndag 9. juni!    

High On Pepper har norsk oppdretter i Tina Dale Brauti. Eier gjør Pepper AB&Silkstone HB. Trener Katja Melkko og kusk Jorma Konti er begge finske. Dette gjør sitt til et skikkelig Nordisk innslag i årets OGP.

High On Pepper står med 8 strake seirer og har imponert kolossalt. Han ble i helgen kåret til beste eldre varmblods på Solvallas hestegalla. Det var publikum som stemte frem High On Pepper, i kamp mot andre stjerner som Franseco Zet, Hail Mary, Bengurion Jet og Admiral As.

High On Pepper har vunnet 20 av 40 starter så langt i karreieren og står med et grunnlag på 3,7 millioner svenske kroner innkjørt. Han blir favoritt til å vinne den svenske gulldivisjonen på Solvalla førstkommende lørdag.

Nettavisen Oslo Grand Prix har en førstepremie på 1,2 millioner kroner og kjøres søndag 9. juni! 

BORDBESTILLINGER GJØRES TIL:

VIA HJEMMESIDEN
mail: post@herefordbjerke.com
Mobil: 966 79 139